Sörben pácolt sertéskaraj
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 0.5 kg csont nélküli sertéskaraj
- só
- fél liter sör
- 1 vöröshagyma
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 evőkanál mustár
- 1 kávéskanál pirospaprika
- olaj a sütéshez
Elkészítés
A húst vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk. A sört, a reszelt vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a pirospaprikát, mustárt egy nagy tálban összekeverjük és beletesszük a hússzeleteket. Lefedve hűtőszekrényben egy napig állni hagyjuk. Ezután lecsurgatjuk, kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Ráöntjük a páclét, majd addig pároljuk, míg a hús megpuhul. Forrón tálaljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.