Sörben pácolt sertéskaraj

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 0.5 kg csont nélküli sertéskaraj
  • fél liter sör
  • 1 vöröshagyma
  • 3 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • olaj a sütéshez

Elkészítés

A húst vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk. A sört, a reszelt vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a pirospaprikát, mustárt egy nagy tálban összekeverjük és beletesszük a hússzeleteket. Lefedve hűtőszekrényben egy napig állni hagyjuk. Ezután lecsurgatjuk, kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Ráöntjük a páclét, majd addig pároljuk, míg a hús megpuhul. Forrón tálaljuk.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.